big
big
big
big
big
big
big
big

Klassieke auto's

Voor het onderhoud van uw klassieke auto of "young timer"  kunt u gerust een afspraak maken met Autobedrijf van Kooten. Gert van Kooten heeft een bijzondere band met de Italiaanse merken. De stijlvolle en vaak tijdloze uitstraling van de modellen in combinatie met het technisch vernuft van de Italiaan hebben hier aan bij gedragen.

Als liefhebber van de Alfa Romeo heeft dit automerk voor Van Kooten inmiddels geen geheimen meer. Uit het gehele land komen andere enthousiastelingen  voor onderhoud van hun lieveling naar Veenendaal. De kennis en de liefhebberij die tevens een hobby is, is inmiddels een belangrijk onderdeel van het autobedrijf geworden. Als het om onderdelen gaat; Autobedrijf Van Kooten is aangesloten bij verenigingen en heeft een uitgebreide database.

Heeft u misschien een auto op het oog, welke gerestaureerd moet worden. In overleg met Van Kooten is veel mogelijk. Voor een advies op maat ben u aan het goede adres. Mocht u gebruik willen maken van de kennis bij aanschaf van een auto elders? Wij helpen u graag en misschien kunnen wij ondersteuning bieden met de onderhandelingen.

© 2011 - 2019 Autobedrijf van Kooten